torsdag den 27. juni 2013

Doktor Frederiksens allergivenlige pandekager

Gluten og mælkefri pandekager 

Min fantastiske veninde Maria imødekommer så fint dem af veninderne, der er blevet ramt af allergier. Da vi var på vores årlige sommerhus tur, tryllede hun de her små sager frem på morgenbordet. Jeg har i dag gjort hende nummeret efter og deler nu opskriften med jer. 




Her er opskriften på  4-6 pandekager 

1 økologisk æg
1/2 dl grov majs mel
1/2 dl Finax gluten og mælkefri (den orange)
1 dl rismælk
1/2 tsk salt

Lad blandingen hvile i 20-30 min, tilsæt derefter rismælk til konsistensen passer til en pandekagedej. 
tilsæt derefter krydderier hvis det skal være en dessert pandekage. Jeg har valgt at bruge lidt revet citronskal, 1/2 tsk vanilje sukker og stødt kardemomme. Steg i fri margarine, den fra coop 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar